I søndag kreerede jeg en lækker middag, af den sunde slags vel at mærke, til mine forældre af jeg.
Forretten bestod af snack grøntsager m. hjemmelavet dressing (skyr og rød pesto) og et stykke lækkert knækbrød.
Hovedretten var en spinat-kyllingtærte m. panderistet rødkål og ovnbagte asparges m. bacon.
Desserten bestod af lidt blende frosne jordbær, altså jordbærsorbet, og lidt æblegrød m. hjemmelavet müsli
Opskriften, jeg tog udgangspunkt i, fandt jeg på Anna-mad her! Kan helt klart anbefale bunden, som bliver super lækker og sprød.
Rødkålen blev ristet på panden i lidt honning sammen med æbler. Efter ca. 10 minutter på varmen, drysses det med kokos og serveres.
De grønne asparges samles tre og tre og rulles med bacon. En halv cherrytomat ‘tømmes’ for fyldet, og kun ‘skallen’ bruges til at lægge mellem bacon og asparges, som en slags lukketøj.
Flere billeder har jeg desværre ikke fra middagen, resten må I tænke jer til! 🙂
Det ser rigtig lækkert ud!!
Det var bestemt også lækkert, du kan rolig kaste dig ud i at prøve opskrifterne – jeg synes i hvert fald om dem! 😉
God aften!