Sprød blomkålspizza med havregryn

7 thoughts on “Sprød blomkålspizza med havregryn”

  1. Nu har jeg set mange opskrifter på blomkålspizza, hvilket jeg skal lave for første gang i dag. Men jeg bliver nødt til at spørge, hvorfor vender du bundene om inden der kommer fyld på?

    1. Hej Emma!

      Uha ja, der finde jo utallige opskrifter på blomkålspizza.
      Jeg vender bunden for at få den mere sprød på begge sider, det er ganske enkelt grunden.
      Håber du får lavet en rigtig lækker pizza i dag – god fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s